TUZLU LOR PEYNİRİ 1KG
₺ 120,00
KG Fiyatı: 120₺’dir. 1 Kg’lık paketlerde satılmaktadır.
Doğal beslenen hayvanlarımızın sütlerinden elde edilen peynirlerimizin mayalama işleminden sonra peynir altı suyunun tekrar kaynatılmasıyla yüksek kalitede, yağlı ve lezzetli lor elde edilmektedir. Özellikle kahvaltılarda ve hamur işlerinizde lezzet çıtanızı yükseltecektir.
Stokta yok
Kategoriler: Peynir & Tereyağ
Ek bilgi
| Ağırlık | 1 kg |
|---|---|
| Paket Gramajı |
1000 gr |
| Peynir Cinsi |
Lor Peyniri |
| Süt İçeriği |
İnek Sütü |
| Tuz Oranı |
Az Tuzlu |
Değerlendirmeler (0)
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
Shipping & Delivery
İlgili ürünler
GEDİZ EFSANE KEÇİ LEZZETLERİ PAKETİ
Kuzey Ege'nin Madra Ve Kazdağı'nın Eteklerinde Bulunan Yaylalarımızın Tüm Doğallığı Ve Aromasını İçeriğinde Barındıran Sütlerimiz İle Ürettiğimiz Peynirlerimizle Sizler İçin Çok Özel Bir Paket Hazırladık.
İmza ürünlerimizin bir arada bulunduğu Gediz Efsane Keçi Lezzetleri Kampanyalı Paketimizin İçeriği:
- Gediz Keçi Topak Peynir 400 gr / 1 Adet
- Gediz Çörekotlu Keçi Topak Peynir 400 gr / 1 Adet
- Gediz Kekikli Keçi Topak Peynir 400 gr / 1 Adet
- Gediz Bol Keçi Sütlü Beyaz Peynir 700 gr / 1 Adet
- Gediz Bol Keçi Sütlü Tulum Peyniri 500 gr / 1 Adet
GEDİZ MEVSİM LEZZETLERİ PAKETİ
Kuzey Ege'nin Madra Ve Kazdağı'nın Eteklerinde Bulunan Yaylalarımızın Tüm Doğallığı Ve Aromasını İçeriğinde Barındıran Sütlerimiz İle Ürettiğimiz Peynirlerimizle Sizler İçin Çok Özel Bir Paket Hazırladık.
Yaylalarımızda Serbest Otlayan Koyun Ve Keçilerimizin İlkbahar Aylarında Sağılan Sütleri İle Ürettiğimiz Peynirlerimizin Kendine Has Aroması Ve Lezzeti Sofralarınızda Yer Edinmeye Hazır. Sizi Kuzey Ege Yaylalarına Taşıyacak Bu Yöresel Ve Efsanevi Tatlardan Oluşan Gediz Mevsim Lezzetleri Paketimizin İçeriği:
- Gediz Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri (Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinden) 500 gr / 1 Adet
- Gediz Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Beyaz Peynir (Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinden) 700 gr / 1 Adet
- Gediz Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Keçi Topak Peynir 400 gr / 1 Adet
TAM YAĞLI DİL PEYNİRİ 600 gr
₺ 270,00
KG Fiyatı: 450₺'dir. 600 gr'lık vakumlanmış paketlerde satılmaktadır.
Madra Dağı'nın yaylalarında serbest otlayan ineklerimizin sütünden butik mandıramızda özenle hazırladığımız kaşar tipi ve özel olarak az tuzlu üretilmiş bir peynirdir. Fabrikasyon üretim dil peynirleri ile karşılaştırıldığında lezzet ve kıvamı oldukça yüksektir.
TAM YAĞLI KEÇİ TOPAK PEYNİR 400 gr
₺ 232,00
5 üzerinden 5.00 oy aldı
KG Fiyatı: 580₺'dir. 400 gr'lık vakumlanmış paketlerde satılmaktadır.
Yaylalarda serbest otlayan keçilerimizin beslenmesinde ne kadar itinalı olduklarının bizler farkındayız. Kuzey Ege'nin Burhaniye yaylalarındaki bahar çiği ile gelişmiş kekik, lavanta ve çalı filizleriyle beslenen keçilerimizin kendine has aromatik sütünün bir rastlantı olmadığının farkına varacaksınız.
Keçilerimizin doğallığa verdiği önemden hiç bir ödün vermeyerek bu değerli sütü tüm saflığıyla, bilgi ve tecrübemizi katarak işleyip az tuzlu bu özel Keçi Topak Peynirini Gediz Çiftliği ailesi olarak sizlere sunuyoruz.
Yemek ve Kültür Dergisi Haberimiz İçin Tıklayın
Yemek ve Kültür Dergisi Haberimiz İçin Tıklayın TAM YAĞLI SEPET PEYNİR 400 gr
₺ 180,00
5 üzerinden 5.00 oy aldı
KG Fiyatı: 450₺'dir. 400 gr'lık vakumlanmış paketlerde satılmaktadır.
Madra Dağı'nın yaylalarında serbest otlayan ineklerimizin sütünden butik mandıramızda özenle hazırladığımız, az tuzlu özel bir peynirdir. Aromatik tadı ve lezzeti bugüne kadar yediğiniz sepet peynirlerinden ayırt edecek kıvamdadır. Yazları Burhaniye'ye gelen özellikle az tuzlu peynir tercih eden müşterilerimizin yoğun olarak tükettiği bir lezzettir.
TAM YAĞLI öRGÜ PEYNİRİ 250 gr
₺ 112,50
TAM YAĞLI TULUM PEYNİR 500 gr
₺ 295,00
KG FİYATI: 590₺'dir. 500 gr'lık vakumlanmış paketlerde satılmaktadır. Gediz Çiftliği'nin efsanevi Tulum Peyniri; özel olarak bol koyun, keçi ve inek sütlerinden imal edilmiş olup 360 gün DİNLENDİRİLMİŞTİR.
Tulum Peynirimiz, Gediz ailesinin en efsanevi peyniridir. Gediz tecrübesiyle özel olarak üretilen ve özel olarak bir sene olgunlaştırılan Tulum Peynirimiz, aromatik tadı, yağlı ve aynı zamanda sert yapısıyla gurme tatlar severler için eşsiz bir lezzet sunmaktadır. Burhaniye'nin köylerinde ve yaylalarının doğal ortamında beslenen koyun, keçi ve inek sütlerinin lezzetini barındırmaktadır. Bol koyun sütü, keçi ve inek sütlerinden 60 yılı aşkın tecrübemizle özel olarak belirlediğimiz orandaki karışımımız ile üretilmekte olan bu gelenekselleşmiş Tulum Peynirimizi Gediz tecrübesi farkıyla siz müşterilerimizin sofralarına sunmaktayız. Sadece ilkbahar mevsiminde üretilen Tulum Peynirimiz bir sene olgunlaştırıldıktan sonra satışa sunulmaktadır.
TUZSUZ TAZE LOR PEYNİRİ 500 gr
₺ 60,00
KG Fiyatı: 120₺'dir. 500 gr'lık vakumlanmış paketlerde satılmaktadır.
Doğal beslenen hayvanlarımızın sütlerinden elde edilen peynirlerimizin mayalama işleminden sonra peynir altı suyunun tekrar kaynatılmasıyla yüksek kalitede, yağlı ve lezzetli taze, tuzsuz lor elde edilmektedir. Özellikle kahvaltılarda lorumuzun üzerine bal ve reçel çeşitlerini ekleyerek güne tatlı bir başlangıç yapabilirsiniz.













Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.